5:59 – Dva voliči, dva názory. Proč volí Pavla a proč Babiše? (2023)

Připravila Lenka Kabrhelová.

Hovoří volič Andreje Babiše Zdeněk Nymburský a podporovatelka Petra Pavla Irena Eibenová.

Natočeno 2023. Webová premiéra 26. 1. 2023 (Seznam Zprávy, 5:59 h.;

Lit.: Kabrhelová, Lenka: Dva voliči, dva pohledy na prezidentské kandidáty. Komu a proč dají hlas? In web Seznam Zprávy, 26. 1. 2023 (článek + nahrávka k poslechu).  – Cit.: Dva voliči, dva rozdílné pohledy, dvě různé perspektivy, jak nahlížet na blížící se prezidentské volby. Vrcholící kampaň přináší vyhrocené okamžiky v debatách na televizních obrazovkách, na sociálních sítích, ale i v ulicích a snaží se přesvědčit ty, kdo zatím váhají. Ve čtvrteční (trochu netradiční) epizodě 5:59 vám přinášíme pohled dvou už rozhodnutých voličů obou kandidátů. (…)

Česko štěpí nadcházející kolo prezidentské volby. Lidé se zejména na sociálních sítích i pod vlivem kampaně rozdělili před druhým kolem boje o Hrad do dvou táborů.

Z každé skupiny příznivců podcast 5:59 vybral jednoho zástupce, který už má o svém hlasu jasno. Pocházejí z opačných konců republiky, z Prahy a Ostravy, kde v prvním kole zvítězil oponent jejich favorita. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)