KLDR živě 1/?? (2024)

Připravila Nina Špitálniková. Režie Radim Nejedlý.

Účinkují Filip Kanior, Zuzana Slavíková, Eva Podzimková, Miroslav Krobot a další.

Natočeno 2024. Webová premiéra 1. dílu 15. 4. 2024 (HeroHero).

Obsah: 2. Očima uprchlíka: Manželka/ Zuzana Slavíková -

Lit.: anonym: Podcast: KLDR živě. In web HeroHero, březen 2024 (článek).- Cit.:  (…) Podcast KLDR živě přinese svěží pohled na zemi, která je často zobrazována skrze prizma politického napětí a izolace. Společně vstoupíme za nepropustnou hranici Korejské lidově demokratické republiky, objevíme fascinující historii a kulturu této enigmatické země. Odhalíme příběhy odvahy, naděje, ale i beznaděje prostřednictvím exkluzivních rozhovorů se severokorejskými uprchlíky, kteří se odvážili promluvit a sdílet své osobní zkušenosti. Připojte se k nám a odhalte každodennost za zdmi Korejské lidově demokratické republiky!

Očima uprchlíka: Přichystejte se na epizody, ve kterých budou promlouvat ti, kteří se odvážili opustit KLDR. Ponoříme se do života každodenního života Severokorejců. Epizody hlubokých rozhovorů, které odhalují život za zdmi Severní Koreji. Zákulisí příběhů: V této epizodě do posledního písmene rozebereme rozhovor se severokorejským uprchlíkem z předchozí epizody. Probereme reálie, ale i průběh rozhovoru.

Podcastový crossover – rozmanité pohledy: KLDR živě přivede k mikrofonům skvělé podcastery s různými zaměřením, abychom společně probírali téma, které nás všechny fascinuje – Korejská lidově demokratické republika. Unikátní perspektivy na této cestě za poznáním této země. Odkrytí historie: Nahlédnete do minulosti KLDR a pochopíte, jaké události formovaly dnešní politickou scénu a život v Korejské lidově demokratické republice.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)