Mezi slovy: Po stopách brněnských Kamenů zmizelých (2017)

Připravila Mariana Ambrožová. Zveme na rozhlasovou procházku po několika místech v Brně, kde takzvané Kameny zmizelých upozorňují na poslední bydliště oběti nacismu. Nabízíme rozhovor se zástupci projektu i těmi, kteří tímto způsobem na své příbuzné vzpomínají.

Natočeno 2017. Premiéra  23. 9. 2017 (Rádio Proglas, 22:10 h.). Repríza 28. 9. 2017 (Rádio Proglas, 9.30 h.).

Lit.: anonym: Mezi slovy: Po stopách brněnských Kamenů zmizelých. Pořad v souvislostech. In web Rádio Proglas, 22. 9. 2017 (článek). – Cit.:  Pozlacené dlažební kostky v ulicích procházejícím připomínají jména, osoby a osudy lidí, kteří zemřeli za druhé světové války. Kameny zmizelých do chodníků pokládají příbuzní obětí, noví nájemníci domů nebo členové různých spolků a komunit.

Zveme na rozhlasovou procházku po několika místech v Brně, kde takzvané Kameny zmizelých upozorňují na místo posledního bydliště oběti nacismu. Nabízíme rozhovor se zástupci projektu i těmi, kteří tímto způsobem na své příbuzné vzpomínají.

Pořad Mezi slovy naladíte každou sobotu ve 22.10, reprízu zařazujeme následující čtvrtek o půl desáté dopoledne. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)