Vlna – Úklid pro klid (2024)

Jakou ekologickou rovinu domácí pořádek má? A jak je to se soukromím cleanfluencerů a cleanfluencerek, kteří veřejnosti ukazují, jak pulírují vlastní domácnost? Připravil Pavel Sladký.

Hovoří česká cleanfluencerka Kateřina Brožová.

Natočeno 2024. Premiéra 11. 1. 2024 (ČRo Rádio Wave, 26 min.).

Lit.: Sladký, Pavel: Nechtěla jsem uklízet, ale ukázat, jak velký vliv má pořádek na psychiku, říká česká cleanfluencerka. In web ČRo Radio Wave, 11. leden 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Česká cleanfluencerka Kateřina Brožová, známá díky instagramovému účtu Úklid pro klid, mluví v podcastu Vlna o uklízení a o tom, jak ho vnímáme online.

Kdo je nejsledovanější česká cleanfluencerka? Proč tolik lidí zajímá na sociálních sítích uklízení? Kde se berou všechny ty nové tipy a zlepšováky do domácnosti? Hostem nové epizody podcastu Vlna je Kateřina Brožová, známá díky instagramovému účtu Úklid pro klid. Uklízí ráda?

Autorka instagramového účtu Úklid pro klid Kateřina Brožová radí lidem s uklízením. Její slogan zní „Nebuď otrokem své domácnosti“ a pyšná je především na svoje tipy, které často kombinují čtyři suroviny – jedlou sodu, bílý ocet, kyselinu citronovou a peroxid vodíku s různými vonnými esencemi. Účet plný videí, která ukazují, jak uklízet, má skoro 368 tisíc sledujících. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)