Host Lucie Výborné – Věra Stojar (2024)

Cílem kariérového poradenství je, aby si děti vybraly střední školu, která jim je nejblíž na základě zájmů a silných stránek. Ale není to fatální, hlavně, ať si tu střední školu užijí, říká kariérová poradkyně Věra Stojar. Připravila Lucie Výborná.

Natočeno 2024. Premiéra 12. 1. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.; 26 min.).

Lit.: vma – Výborná, Lucie: Nejste spokojení v práci? Překonejte strach ze změny a obraťte se na kariérního poradce, povzbuzuje expertka. In ČRo 1 Radiožurnál, 12. leden 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Věra Stojar je ženou mnoha profesí. Kromě toho, že je kariérovou poradkyní, založila také organizaci Inspirace Zlín, je hybatelkou Festivalu IQ Play a poté, co na internetu objevila starou hračku, kterou si pamatovala z dětství, začala hračky sbírat, načež sbírka přerostla až do podoby výstavy Retrohrátky. „Kariérové poradenství, výstavy, akce, je to o těch dětech, dává mi to smysl. Když se budeme věnovat dětem, budujeme si šikovnou, kvalitní generaci,“ říká Věra Stojar. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)