Alex a host – Petra Hapková (2024)

Zpěvačka Petra Hapková hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 15. 4. 2024 (ČRo Region, 27 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Tátovým šansonem otvírám každý svůj koncert, říká zpěvačka Petra Hapková. In web ČRo Brno, 15. duben 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Geniální skladatel a charismatický zpěvák Petr Hapka by v květnu oslavil 80. narozeniny. Zanechal po sobě stovky nádherných písní a skladeb. Jaký byl otec, zavzpomínala mimo jiné dcera a zpěvačka Petra Hapková.

Český rozhlas chystá k nedožitým narozeninám Petra Hapky koncert v pražském Kongresovém centru. Nebude na něm chybět skladatelova dcera a zpěvačka Petra Hapková. Kromě ní zazpívají jeho největší hity i další hvězdy současného hudebního nebe, které doprovodí Symfonický orchestr Českého rozhlasu a Skupina Petra Maláska.

„Vzpomínkové akce se dělají i v průběhu roku. Třeba Michal Horáček každý rok pořádá hudební setkání Petr Hapka a jeho potměšilí hosté,“ jmenuje Petra Hapková a přiznává, že před pražským koncertem má trému už teď. „Táta býval nervózní taky, proto vlastně moc nekoncertoval. Ale určitě by řekl, ať si dám panáka.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)