Festivalový Host Radiožurnálu – Geoffrey Rush (2024)

Jak se Geoffrey Rush připravuje na své role? Co všechno si už musel pro roli osvojit? Ptají se Hanka Shánělová a Pavel Sladký.

Natočeno 2024. Premiéra 4. 7. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 25 min.).

Lit.: opa – Sladký, Michael – Shánělová, Hanka: Kvůli roli v Králově řeči jsem se musel stát špatným hercem. Úspěch filmu nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush. In web ČRo 1 Radiožurnál, 4. červenec 2024  (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Barbossa je namyšlený, marnotratný, šílený, zároveň ale také přitažlivý. Když jsem si ale sundal klobouk, všechno zmizelo, vzpomíná na roli zákeřného mořeplavce Geoffey Rush.

Australský oskarový herec Geoffrey Rush cestoval do Karlových Varů plných třicet hodin. Podle jeho slov to ale stálo za to. Kromě účasti v porotě hlavní soutěže totiž přijel pozdravit i své přátele z dob, kdy pracoval na Barrandově nebo natáčel v Plzni. „Tam jsem vypil hodně piv,“ zavtipkoval. Jak k porotcovským povinnostem královský logoped i vyhlášený pirát z Karibiku přistupuje?  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)