Hanko, zachraň štěně (2015)

Věra Hudáčková Barochová. Rozhlasová hra o neporozumění si s rodiči a překonávání sama sebe. Hudba Kryštof Marek. Mistr zvuku Radek Veselý. Dramaturgie Zuzana Vojtíšková. Režie Dimitrij Dudík.

Účinkují Alžběta Volhejnová, Viktorie Hrachovcová, Sebastian Baalbaki, Ljuba Krbová, Lucie Pernetová, Ota Jirák, Martina Hudečková, Aleš Procházka, Miroslav Táborský, Apolena Veldová, Tomáš Novotný, Prokop Košař, Matyáš Hlaváček, Valerie Borkovcová, Alexandre Martin, Anna Bártová, František Jan Kratochvíl a Filip Svoboda.

Natočeno v roce 2015. Premiéra 5. 9. 2015 (ČRo 2 Praha, 13:04 h.). Repríza 8. 10. 2016 (ČRo 2 Praha, 13:04 h.); 10. 3. 2018 (ČRo 2 Praha, 13:04 h).

Lit.: anonym: Věra Hudáčková Barochová: Hanko, zachraň štěně. In web ČRo 2 Praha, září 2015 (článek). – Cit.: Bát se psů a chtít jim pomáhat? V tom je zřejmý rozpor. Cítí ho i 13letáHanka, která se z touhy seznámit se s Patrikem odhodlá přijít do psího útulku.Od kotců se drží raději dál a zpočátku jí to i prochází.

Jednoho dne se však shodou nepříjemných okolností ocitne v útulku sama a musí zachránit nejen malé štěně, ale také poraněného zuřivého vlčáka. Je to velká výzva nejen pro bojácnou slečinku. Navíc se právě v této chvíli nejvíc vyjeví, kdo vlastně jaký je. 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)