Snehový kráľ (Sněhový král, 2022)

Dominika Madro. Pohádka. Produkce Marcela Stanková. Hudba Tomáš Kupl. Hudební dramaturg Matúš Wiedermann. Zvukový mistr Rudolf Fritzmann. Dramaturgie Zuzana Kolmosová. Režie Adam Hanuliak.

Osoby a obsazení:  Patriša (Zuzana Porubjaková), Arne, sněhový král (Juraj Kemka), dřevorubec (Matej Landl), Klárka / vrána (Zuzana Jurigová Kapráliková), stařeček (Dušan Kaprálik), ??? (Martin Kaprálik), Annubis / bílá medvědice (Lucia Vrablicová), princ Dávid / dřevorubec (Andrej Šoltés), kloboučník / dřevorubec (Peter Kadlečík), Luko / Tibo (Ondrej Kaprálik), vrána / Lahija (Henrieta Koláriková), vločky / vrána (Anna Čonková) a další.

Natočeno 2022. Premiéra 6. 7. 2022 (SRo Rádio Junior, 58 min.). Repríza 20. – 25. 12. 2022 (SRo 8 Rádio Litera).

Pozn.: Rozprávka o princeznej Patriši (Zuzana Porubjaková), ktorá sníva o zabudnutých chodníčkoch. Najprv sa zdá, že tie chodníčky nie sú celkom zabudnuté, ba dokonca, že na ani nich nikdy nebola. A ak, tak len v snoch. Ale to celé predsa musí čosi znamenať… (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)