Cesta do švábího ráje 1/10 (2020)

Barbora Haplová. Desetidílný rozhlasový seriál. Zvuk Tomáš Gsöllhofer. Zvukový design Ondřej Gášek. Dramaturgie Lenka Veverková. Režie Josef Kačmarčík.

Účinkují Milada Vyhnálková a Hynek Chmelař.

Natočeno 2020. Premiéra 1. dílu 27. 5. 2021 (ČRo Rádio Junior, 18:30 h.; 14 min.).

Obsah: 1. Hledání ztraceného snu (14:03) – 2. Samotářova noční můra

Lit.: anonym: Cesta do švábího ráje. Tyhle škůdce si zamilujete! Pusťte si seriál o jednom dalekém putování. In web ČRo Rádio Junior, 27. květen 2021  (článek). – Cit.: (…) Když celé švábí pokolení najednou přijde o střechu nad hlavou, nastanou jejich náčelníkovi těžké časy. Nenechte si ujít premiéru komediálního seriálu.

Pusťte si nový desetidílný seriál. Jaké to je, když celé švábí pokolení najednou přijde o střechu nad hlavou? Co je noční můrou švábího náčelníka? A vážně existují i introvertní švábi?

Poslechněte si četbu, která vypráví o cestě za novým domovem ze dvou perspektiv – z pohledu švábího náčelníka a z pohledu stydlivé a ustrašené švábky. Jak to bylo doopravdy? Posuďte sami. Tenhle komediální seriál o putování za tropickým rájem vás určitě pobaví. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)