Československý rozhlas v zrcadle času 1/9 (2002-2003)

Mozaika zvukových dokumentů, zachycených při cestě dějinami. Připravil Robert Tamchyna. Hovoří Robert Tamchyna a Jiří Hraše.

Natočeno 2002 a 2003. Premiéry 2003 – 2004.

Pozn.: Seriál dokumentárních pořadů „Rozhlasová historie v zrcadle času“ vznikl jako příspěvěk k 80. výročí zahájení pravidelného rozhlasového vysílání v Československu. Jednotlivé díly nabízejí v dialogu Jiřího Hraše a Roberta Tamchyny komentované ukázky z archivu ČRo a přibližují formální i obsahové proměny rozhlasové práce v průběhu minulého století. Cyklus pořadů o rozhlasové historii vysílaný v programu ČRo 2 – Praha v průběhu uplynulých let upoutal velkou pozornost rozhlasových posluchačů a jeho autoři byli oceněni výroční cenou programového ředitele ČRo v roce 2003. (anotace)

Díl I.: Léta dvacátá. – Díl II. Léta třicátá. – Díl III. Léta čtyřicátá. – Díl IV. Léta padesátá. – Díl V. Léta šedesátá. – Díl VI. Léta šedesátá II. – Díl VII.: 70. – 80. léta. (54 min.) – Díl VIII. Léta devadesátá. – Díl IX. Současnost.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)