Záhada pirátských ostrovů (1991)

Robert Arthur. Hra pro mládež podle stejnojmenného románu ze série Tři pátrači. Dramatizace Radoslav Lošťák. Výběr hudby Jana Perglová. Zvuk Jiří Binek. Zvukový mistr Tomáš Gsöllhofer. Dramaturg Ivan Hejna. Režie Karel Weinlich.

Osoby a obsazení: Petr (Jiří Langmajer), Bob (Martin Zounar), Jupiter (Tomáš Longa), Chris (Pavel Chalupa), Granshaw (František Němec), Jeff (Jiří Ornest), Bartonová (Marie Marešová), Sam (Josef Patočka), Tom (Ivan Gübel), Bill (Antonín Hardt), komisař (Jiří Samek), hlas (Zuzana Davidová).

Natočeno 4. 5. 1991. Premiéra 5. 10. 1991 (44 min.).

Pozn.: Dobrodružný příběh tří kluků, kteří se snaží odhalit tajemství pirátských ostrovů. Na ostrovech či v jejich nejbližším okolí se ukrývá starý pirátský poklad, kořist z loupeže v místní bance, na ostrově Kostra se zjevuje přízrak a k tomu všemu se začnou filmařům, kteří tu natáčejí, ztrácet věci. Dost záhad pro jedno prázdninové pátrání, které mají děti rozluštit. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)