Madisonské mosty (2010)

Robert James Waller.  Mistr zvuku Martin Dušek. Hudba Jiří Šlupka Svěrák. Překlad Ivana Nuhlíčková. Produkce a režie Jindřiška Nováková.

Čtou Zlata Adamovská a Ladislav Županič.

Vydalo Audiostory v roce 2010 (4 CD; celkem 4 hod. 4 min.).

Pozn.: Křehký a dojímavý příběh hluboké osudové lásky dvou zralých lidí se odehrává v šedesátých letech minulého století na americkém venkově. Hlavní hrdinové, Robert Kincaid a Franceska Johnsonová, se setkají jen na krátký čas, ale jejich duše se sblíží a trvale prolnou „až do věčnosti“.

Kniha po celém světě lámala rekordy prodejnosti. Prodaly se desítky milionů kusů, zvláště poté, co se dočkala úspěšného filmového zpracování v režii Clinta Eastwooda. Zahrál si také hlavní roli a jeho okouzlující partnerkou byla nezapomenutelná Meryl Streepová. Pro zvukové zpracování jsme zvolili jejich vynikající dabéry: Zlatu Adamovskou a Ladislava Županiče.
Obsah: CD 1 -1. Úvod- 2. Robert Kincaid- 3. Franceska – CD 2 – 1. V kuchyni… – 2. Pomyslela si, že vypadá jako zjevení… – 3. Starodávné večery a vzdálená hudba – 4. Úterní mosty – CD 3 – 1. Robert Kincaid sešel dolů do kuchyně… – 2. Znovu při tanci – 3. Dálnice a poutník  – CD 4  – 1. Richard s dětmi přijeli… – 2. Hromádka popela – 3. Pád z rozměru 2 -4. Dopis Francesky – 5. Doslov – noční pták Cummings.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)