Silvester 1969 (Silvestr, 1969)

Procházka silvestrovským večerem. Autoři Jozef Štetina, Berco Trnavec, Janusz Osenka, Václav Přepela, Peter Hrnčiar, Tibor Korbel, Vladimír Nosáľ a Tibor Procházka. Hudební spolupráce Oľga Odzganová, Viera Režuchová. Zvuk Alojz Janeček, Ivan Kulašík, Ervín Móza a Ladislav Szabados. Asistentka režie Jarmila Krivosudská. Režie Juraj Haľama.

Účinkují Ivan Krajíček, Oldo Hlaváček, František Dibarbora, Jozef Kroner, Oľga Šalagová, Michal Slivka, Eduard Bindas, Peter Hrnčiar, Maja Velšicová, Juraj Ďuríček a Milan Mlsna.

Připravil Československý rozhlas v roce 1969 (90 min.). Repríza 3. 1. 2019 (SRo Rádio Pyramída).

Pozn.: Silvestrovské estrády patria k mnohoročnej tradícii Slovenského rozhlasu a k vrcholom rozhlasových zábavných programov. Pripravujú ich najlepší humoristickí autori a účinkujú v nich vynikajúci komici, herci a hudobníci. Na Rádiu Pyramída sa vrátime do roku 1969 a vyberieme sa na Prechádzku silvestrovským večerom.

S rozhlasovým mikrofónom sme navštívili estrádne scény v Dubnici nad Váhom, Banskej Štiavnici a Bratislave. Moderuje osvedčená dvojica Ivan Krajíček a Oldo Hlaváček. V zábavnom kvíze pre devy a pánov sa blysnú Oľga Šalagová a Mája Velšicová. Monológ Smiechu sa nezdržím si vyárendoval náš prvý humormajster František Dibarbora a v scénke Pomoc sa pridá Jozef Kroner. Nasleduje zábavná súťaž Čo šláger to nápad. A čo poviete na Interview s kominárom, ktoré poskytol Jaro Ďuríček sám sebe? A pravdaže, nemôže chýbať ani Milan Mlsna alias strýco Marcin a jeho originálny ľudový humor. (anotace SRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)