Revoluce (2020)

revoluceJakub Trpiš. Kompletní audiokniha. Kontroverzní kniha o vlastenectví, politice a mezinárodní ne/spravedlnosti. Prožijte souboj o duši českého národa. Hudba Karel Antonín, hraje Prague Symphonic Ensemble. Režie Miloš Vrána.

Čte Filip Jančík.

Natočeno 2020. Vydal Jakub Trpiš, březen 2020 (MP3, celková délka 18 hod.). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Příběh se odehrává v Česku v letech 2006–2026 a dokonale zachycuje podivnou dobu, v níž žijeme. Dobu polopravd, lží, manipulace i nenávisti, kde se každý snaží najít své místo.

Většina se přizpůsobí, ale najdou se i takoví, kteří neohnou hřbet. Nevyhnutelný konflikt vygraduje ve strhujícím finále, jež prožijete z pohledu čtyř postav, které se od sebe nemohou více lišit, přesto mají jednu věc společnou. Touhu po změně.

  • Co nás jako národ definuje?
  • Dokážeme se spojit, abychom to ochránili?
  • A co všechno nás naše znovuzrození bude stát?
Román Revoluce vznikal 6 let. Napsal ho autor bestselleru Volba, který v roce 2018 vyšel celosvětově. Jen v Česku se ho v době vydání Revoluce prodalo přes 40 000 výtisků a doslova změnil život tisícům lidí.
- Provokativní a kontroverzní příběh plný zvratů
- Odkrývá dění za oponou současné politiky
- Manipulace včetně jejího využití v praxi
- Různé formy vlastenectví a vize českého národa

Hudbu zkomponoval Karel Antonín, který už má za sebou řadu úspěšných projektů v Česku i Hollywoodu. Skladby nahrál Prague Symphonic Ensemble. Celková délka alba je 51 minut a jednotlivé skladby najdete i v audioknize.

JAKUB TRPIŠ
Jakub Trpiš pochází z Ostravy. Vystudoval bezpečnostní inženýrství, v rámci kterého se specializoval na spolehlivost lidského činitele. Při psaní svých knih střídá nejrůznější žánry a často máte pocit, že jste hlavní postavou příběhu. Díky svému jedinečnému stylu si získal mnoho fanoušků, ale i odpůrců. Jeho prvotina Volba se v Česku stala bestsellerem a vyšla i celosvětově.

„Na Revoluci jsem pracoval 6 let a při jejím psaní jsem si prošel doslova očistcem,“ říká o své novince.

„Jsem zvědavý, jak ji Češi přijmou, protože je to vlastně kniha o nás pro nás.“

FILIP JANČÍK
Začínal podobně jako řada dabérů, jako herec. Filip Jančík se ale rozhodl této kariéře věnovat naplno a tak ho můžeme vidět jen v málo filmech nebo seriálech. Jeho hlasu si naopak si naopak všimneme ihned, například na TV stanici Prima Cool, slyšet jej můžeme v působivém počtu hollywoodských filmů a seriálů. Jako mladý herec si zahrál například ve filmu Záhada hlavolamu a Vekslák aneb staré zlaté časy.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)