Xaver (2019)

xaverMarie Formáčková a Luboš Xaver Veselý. Audioknižní portrét Luboše Xavera Veselého.

Čte Robert Jašków.

Natočeno 2019. Vydal Seven Red v roce 2019 (1 CD MP3, celková délka 6 hodin 55 minut).

Pozn.: Před mnoha lety jsem často poslouchala v autě album country písniček, které jsem měla v oblibě. Zejména jednu. Zpíval ji Luboš Veselý, kterého jsem ještě neznala, ale jeho hlas se mi líbil. Písničku jsem si pouštěla pořád dokola a pak jsem jednou ten svůj oblíbený hlas slyšela v rádiu.

Luboš Xaver Veselý na sklonku roku 2018 oslavil padesátiny. Není to důvod k bilancování, protože má dozajista ještě hodně let života před sebou, ale za ohlédnutí to stojí určitě. Popisuje svá dětská a studentská léta a později příchod do Prahy. Díky své profesi moderátora nejen na rádiu Frekvence 1, ale i v jiných pořadech a v poslední době i v internetové televizi XTV, se sešel s mnoha osobnostmi, o kterých nám vypráví svým vlastním podmanivým způsobem. Spoluautorka knihy XAVER Marie Formáčková je velmi zkušená a ani v našem případě se nesnažila Xavera zastínit. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)