Jak Krakonoš vytrestal Trautenberka (1998)

Marie Kubátová. Audio verze na motivy televizních večerníčků. Hudební improvizace Jaromír Klempíř. Zvuk, střih a mixáž Vlastislav Drozen, Jiří Burda. Fotografie František Němec. Design Stanislav Přibík. Režie Jiří Šrámek.

Osoby a obsazení: vypravěčka (Libuše Havelková), Krakonoš (Radoslav Brzobohatý), Trautenberk (Josef Větrovec), hajnej na trautenberském zboží (Lubomír Lipský), Anče, děvečka (Hana Maciuchová), Kuba, čeledín (Jaroslav Satoranský), zaječí pantáta (Jiří Bruder), zajíci a polní strašáci (Jana Boušková, Mirka Svobodová, Magdalena Koťová).

Natočeno ve studiu Largo v říjnu 1997. Vydaly Gramofonové závody, a. s., Loděnice a Pražská vydavatelská společnost v roce 1998 v edici Království pohádek č. 19 (1 CD, L1 0312-2 831, 46:10).

Obsah: 1. Jak Trautenberk poslal Kubu pro pírko ptačího rytíře, 2. Jak si Trautenberk vyhříval chřipku při Krakonošově dříví, 3. O Krakonošově fajfce, 4. Jak poslal Trautenberk Kubu na vojnu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)