Laskonky 1/5 (2017)

Barbora Nesvadbová. Povídky a fejetony o nepoučitelnosti žen, především když jde o lásku. Režie Jitka Škápiková.

Čte Jana Stryková.

Natočeno 2017. Premiéra 27. 11. – 1. 12. 2017 (ČRo 2 Praha, 22:00 h.).

Pozn.: V pořadech ČRo 2 Praha byly odvysílány i bonusové fejetony (viz níže).

Lit.: anonym: Barbara Nesvadbová: Laskonky (1/5). In web ČRo 2 Praha, listopad 2017 (anotace). – Cit.: Povídky Báry Nesvadbové o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech čte Jana Stryková.  Máte chuť na laskonky? Dopřát si je můžete v premirérové četbě na pokračování (a ani si nemusíte hlídat kolik v sobě mají cukru!).  Příběhy z knížky Báry Nesvadbové vypráví o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech. Když jde o lásku, jsou ženy prostě nepoučitelné…

Lit.: anonym: Barbara Nesvadbová: Laskonky (BONUS). In web ČRo 2 Praha, 2. 12. 2017 (anotace + nahrávky k poslechu). – Cit.: Fejetony neodvysílané v četbě na pokračování. Čte Jana Stryková.

V jednom audiu uslyšíte postupně těchto 9 fejetonů z knihy Laskonky, které se vysílaly v rámci Dobrého rána s Dvojkou:

Každý všední den ráno po 6:20 poslouchejte fejetony a glosy od Ireny Douskové, Rudolfa Křesťana, Ireny Obermannové, Zuzany Maléřové, Slávky Kopecké, Jana Hrušínského a dalších. V jedinečném autorském podání. A od ledna 2018 právě i od Barbory Nesvadbové.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)