Šťastný podcast – Z profesora motorkářem. Fiala se stébla chytá (2024)

Šťastný podcast o tom, že se Česko pomalu stává motoristickou velmocí. 300. díl podcastu připravili Jindřich Šídlo, Ondřej Lasák, Tereza Povolná, Irena Sládečková a Brigita Zemen.

Natočeno 2024. Webová premiéra 2. 9. 2024 (Seznam Zprávy, 17:00 h.; 49 min.).

Lit.: anonym: Šťastný podcast: Z profesora motorkářem. Fiala se stébla chytá. In web Seznam Zprávy, Podaří se premiéru Fialovi utěšit daněmi zmítané voliče pragmatickým přesunem MotoGP do Brna? Kteří politici jsou síťovými oblíbenci nových scenáristek Šťastného pondělí? A proč zrovna Havlíček? Odpovídá Šťastný podcast v novém stálém složení Šídlo–Povolná–Lasák.

Podcast Seznam Zpráv vstupuje již do své třetí sezony. Vláda profesora Petra Fialy zase zahajuje svůj poslední školní rok, jak jsme detailně analyzovali v jubilejním 300. díle Šťastného pondělí. Jak si premiér užil svoje možná poslední léto ve funkci? Kromě toho, že celý srpen musel peskovat nečinného ministra Bartoše. (…)

„Ráda bych vám prozradila zajímavý fakt o rodině Fialů, kteří – a teď se podržte, vážení posluchači – porušili pravidlo. Já to nechápu, protože podle mě, když něco funguje, tak by se to nemělo měnit. A vyjeli místo do Chorvatska do Itálie,“ přináší šokující odhalení Tereza Povolná, nově jmenovaná vrchní moderátorka Šťastné audioshow.

Hlavní rešeršista Jindřich Šídlo doplňuje: „Premiér má svůj pořad Občanské interpelace na sociálních sítích, kde mu lidé kladou zásadní otázky, například jestli spí v obleku a do jaké země na světě by chtěl jet. Petr Fiala na to řekl, že už byl ve všech.“ „On všechno hrozně rozvádí, to na něm právě miluju. Položíte mu jednoduchou otázku, načež je naprosto jasné, že na to stačí rychle odpovědět nebo si z toho udělat srandu, ale on natočí pětiminutové video,“ komentuje komunikační strategii ODS Ondřej Lasák. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)