Alex a host – Tereza Bebarová (2024)

Herečka a moderátorka Tereza Bebarová hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 11. 9. 2024 (ČRo Region, 29 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Náhražky ve sladkostech už mi nevyhovují. Když zhřešit, tak ať je v tom cukr, říká Tereza Bebarová. In web ČRo Brno, 11. září 2024 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Hraje, dabuje a moderuje. Pro některé je ale stále Ukrajinkou Světlanou ze seriálu Ulice. Jiní si ji zase spojují s pořadem Peče celá země.

Tereza Bebarová je velmi činorodá. Má ráda pestrost své práce. Vidět ji můžete v Divadle na Vinohradech, slyšet v dabingu nebo moderovat rozhlasový pořad Jezte, ať vám to sluší na Dvojce. V posledních letech je spojená s vyhlášeným cukrářem Josefem Maršálkem díky pořadům Peče celá země a Buchty po ránu.

Herečka si drží štíhlou postavu, tak se ani nechce věřit, že všechny sladkosti v soutěži Peče celá země zvládne ochutnat. „Určitě ochutnávám, ale opravdu jen málo a jen doporučené výrobky. A dám si jen sousto. Ale neřeším postavu, spíš řeším vnitřní morál. Mě ta moje askeze vlastně trochu baví,“ říká Tereza Bebarová, která nastavila tělu nový řád. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)