Ranní interview – Jan Skopeček (2024)

Připravil Petr Král.

Hovoří krajský lídr koalice SPOLU Jan Skopeček (ODS).

Natočeno 2024. Premiéra 23. 9. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 5 min.).

Lit.: krt – Král, Petr: Koalice SPOLU a Starostů ve středních Čechách? Jednání ze strany STAN není úplně korektní, říká Skopeček. In web ČRo 1 Radiožurnál, 23. září 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jsem zklamaný z toho, že hnutí STAN vzkazuje, co je a co není přijatelné pro partnera, prostřednictvím médií, nikoliv prostřednictvím jednání. Byl jsem tím během víkendu zaskočen, přiznává Jan Skopeček (ODS).

Ve Středočeském kraji skončila koalice SPOLU ve volbách třetí, přesto teď rozhoduje o jeho vedení. Při vyjednávání o krajské vládě dostala nabídky od vítězného hnutí ANOi od druhého hnutí STAN. „Nevýhodou na případné koalici se STAN je velmi křehká většina jednoho hlasu, která je v realitě vládnutí zastupitelstva opravdu složitá věc. Ale my jsme připraveni se STAN dál jednat, dneska ta jednání budou pokračovat,“ říká krajský lídr koalice SPOLU Jan Skopeček (ODS). (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)