Štěstí (not) found – Závislosti jsou tématem většiny lidí, říká terapeut Josef Šedivý (2024)

Připravila Apolena Rychlíková.

Hovoří Josef Šedivý a Anna Jarmarová.

Natočeno 2024. Webová premiéra 23. 9. 2024 (Page not found, 56 min.).

Pozn.: Vydáno ve spolupráci s organizací Sananim.

Lit.: Rychlíková, Apolena: Štěstí (not) found. Startuje první podcast 404, a to ve spolupráci s organizací SANANIM. „Závislosti jsou tématem většiny lidí,“ říká terapeut Josef Šedivý. In web Page not found, 23. 9. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Mediální platforma Page Not Found ve spolupráci s organizací SANANIM vám přináší první ze svých autorských podcastů. Jeho ústředním tématem budou drogy, látky, substance a vše, co s nimi souvisí.

V novém podcastovém projektu Štěstí (not) found se bude šéfredaktorka Page 404 Apolena Rychlíková spolu s Josefem Šedivým a Annou Jarmarovou věnovat tématu drog a závislostí. Většina lidí si pod těmito pojmy představí spíše nelegální substance, drogy jako pervitin, heroin nebo psychotropní látky. Už o trochu méně se nám vybaví ty legální: alkohol, gambling nebo cigarety. Podcast Štěstí (not) found se však zaměří na celé spektrum závislostí, a to v různých souvislostech. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)