Alex a host – Hanka Křížková (2024)

Zpěvačka Hanka Křížková hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 23. 10. 2024 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: S textařem máme funkční hádání o slovíčka. Chci si stát za tím, co zpívám, říká Hanka Křížková. In web ČRo Brno, 23. říjen 2024 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Na hudební scéně se usměvavá zpěvačka pohybuje už přes 40 let. Má za sebou přes sedm tisíc vystoupení a vydala nové cédéčko s výmluvným názvem Nic nechci vrátit. Chtěla by přece jen něco změnit?

„Trošičku jsem bilancovala,“ přiznává Hanka Křížková. „Probírala jsem se fotkami, s kým vším jsem měla možnost spolupracovat, jakou plejádu úžasných lidí jsem potkala. Jsem za to moc šťastná. A pořád se setkávám se skvělými lidmi a jsem tam nahoru moc vděčná za to, že můžu tohle povolání dělat.“

Má za sebou přes sedm tisíc vystoupení, přes 22 muzikálů a vydala pět cédéček. Poslední CD se jmenuje Nic nechci vrátit. „Určitě bych nic neměnila. I ty pády patří k životu, o to víc si pak užijete to štěstí. Jinak by byl život moc jednobarevnej. Ale není potřeba zase padnout příliš hluboko.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)