Domovina: Velkej návrat 1/5 (2018)

Ondřej Štefaňák. Původní fantasy seriál inspirovaný komiksem. Režie Izabela Schenková.

Vypráví Ondřej Brousek.

Připravil Český rozhlas v roce 2018 (5 x 15 min.). Premiéra 8.-12. 11. 2018 v cyklu Příběhy, fantazie, dobrodružství  (ČRo Rádio Junior).

Pozn.: Superhrdinka Domovina bude mít kulaté narozeniny! Děti, dospělí, mámy, strejdové, staří, mladí, prostě všichni pro ni něco chystají. Dorty, vystoupení, dárečky a další dorty a vystoupení a další a další dárečky. Vrcholem bude velkolepá společná oslava. Prezidenti, starostové, zpěváci, podnikatelé a jiní superhrdinové. Budou tam zkrátka všichni.

Chystá se velká sláva. Dorazí ale superhrdinka Domovina na oslavu? Kde vězí? Proč ještě nedorazila?! Na tyto a mnohé další otázky bude hledat odpověď Adéla, kterou přípravy narozenin moc neberou. Mnohem radši tráví čas u počítače a dlouho do noci se snaží překonat rekord v on-line hrách. Najednou se však před ní otevře mnohem zajímavější svět, ze kterého nejde utéct jedním kliknutím. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)