Prašina 1/20 (2018)

Vojtěch Matocha. Četba na pokračování. Režie Izabela Schenková.

Čte Tomáš Pavelka.

Natočeno 2018 (20 x 12 min.). Premiéra 16. 3. – 4. 4. 2019 v cyklu Četba na pokračování (ČRo Rádio Junior). Repríza 18. 3. – 6. 4. 2020 (ČRo Rádio Junior); 1. dílu 8. 3. 2024 (ČRo Rádio Junior, 18:30 h.)  v cyklu Čtení na pokračování.

Lit.: anonym: Čtení na pokračování: Prašina. In web ČRo Rádio Junior, 16. 3. 2019 (článek). – Cit.: Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale nefunguje tam elektřina. Lampy nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu. Vypravte se s námi do tajemné čtvrti Prašina.

A v téhle strašidelné čtvrti pátrá Jirka se svými kamarády Tondou a En po dávném tajemství, které by mohlo změnit svět. Jejich dobrodružství je o to nebezpečnější, že při tom musejí čelit partě všeho schopných dospělých chlapů, kteří mají stejný cíl.

Dvacetidílný seriál z pera Vojtěcha Matochy si teď můžete poslechnout vůbec poprvé. V režii Izabely Schenkové účinkuje Tomáš Pavelka.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)