Nejhorší obavy 1/7 (2021)

Michal Sýkora. Bývalá komisařka Marie Výrová tráví dovolenou na Jesenicku. Když dojde k vraždě místního podnikatele a únosu dvou dětí, Velká Sova se zapojí do pátrání. Je souběh těchto dvou nešťastných událostí náhoda, nebo spolu případy souvisí? Pro rozhlas připravila Marina Feltlová. Režie Vladimír Rusko.

Účinkuje Aleš Procházka.

Natočeno 2021. Premiéra 1. dílu 20. 9. 2021 (ČRo 2 Praha, 22:00 h.), 7. dílu 26. 9. 2021 (ČRo 2 Praha, 22:00 h.).

Lit.: Feltlová, Marina: Michal Sýkora: Nejhorší obavy. In web ČRo 2 Praha, 21. září 2021 (článek). – Cit.: Bývalá komisařka Marie Výrová tráví dovolenou na Jesenicku. Když dojde k vraždě místního podnikatele a únosu dvou dětí, Velká Sova se zapojí do pátrání. Je souběh těchto dvou nešťastných událostí náhoda, nebo spolu případy souvisí? Varování: Pořad obsahuje vulgarismy.

Bývalá komisařka Marie Výrová, okouzlená jesenickou přírodou, uvažuje o koupi chaty. V době jejího pobytu v Jeseníkách ale probíhá poměrně vyhrocená kampaň před komunálními volbami, během které dojde k jedné vraždě a únosu dětí.

Jakým způsobem v případu figurují místní podnikatel a sukničkář usilující o post starosty, jeho milenka, manželka lázeňského doktora, a druhá milenka, samoživitelka v složité sociální situaci? (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)