Amor (1978)

Tomáš Janovic & Peter Petiška. První podfatranské vědecké sympozium o lásce – humoristické pásmo. Redakce Eva Brodyányiová. Hudební dramaturgie Peter Hečko. Hudba Jaro Filip a Igor Bázlik. Zvuk a střih Ivan Kulašík a Ľuboš Klásek. Režie Olívia Binderová.

Účinkují Oldo Hlaváček, František Dibarbora, Eva Krížiková, Zora Kolínska, Ivan Krajíček, Michal Dočolomanský, Magda Paveleková, Jaroslav Filip, Eva Mária Chalupová, Vladimír Durdík, Zuzana Cigánová, Milan Markovič, Ivan Krivosudský, Július Vašek a Karol Čálik.

Připravil Slovenský rozhlas v roce 1978 (54 min.). Repríza 20. 2. 2016 v cyklu Zábava z archívu (SRo 3 Rádio Devín), 9. 1. 2017 (SRo Rádio Pyramída).

Pozn.: Aj v roku 2017 budeme na Rádiu Pyramída vysielať ten najlepší humor z rozhlasového archívu. A začíname univerzálnou témou. Pozývame vás totiž na prvé podfatranské vedecké sympózium o láske. Podfatranské preto, že sa koná pod Veľkou Fatrou. Autormi láskyplného kabaretného pásma Amor (1978) sú Tomáš Janovic a Peter Petiška. O hudbu sa postarali Jaro Filip a Igor Bázlik. Moderuje Oldo Hlaváček. Referáty o láske prednesú, zarecitujú a zaspievajú: František Dibarbora, Eva Krížiková, Zora Kolínska, Ivan Krajíček, Michal Dočolomanský, Magda Paveleková a ďalší. Réžiu mala Olívia Binderová. Zvuk a strih Ivan Kulašík a Ľuboš Klásek.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)