Rodina (1994)

Vladimír Nosáľ. Rozhlasový kabaret. Scénky Vladimír Nosáľ, Jaroslav Schut, Zdeno Luknár, Ján Snopko, Peter Oravec a Ivan Krajíček. Redakce Tamara Chlebová. Hraje Senzus. Zvuk Ľuboš Klásek a Emília Miháleková. Režie Magda Grandtnerová.

Účinkují Ivan Krajíček, Oldo Hlaváček, Zora Kolínska, Dušan Tarageľ, Ján Kroner, Magda Paveleková, Eduard Bindas a Ivan Vojtek.

Připravil Slovenský rozhlas v roku 1994 (54 min.). Repríza 26. 2. 2017 (SRo Rádio Pyramída).

Pozn.: Z rozhlasového archívu sme pre vás vylovili ďalšieho sólo-kapra. Je ním rozhlasový kabaret Rodina, priamy prenos z rovnomennej výstavy v „Inchybe“. V skutočnosti, z verejnej nahrávky v Kultúrnom dome v Cíferi v roku 1994. Autor Vladimír Nosáľ si prizval na pomoc aj ďalších spoluautorov: Jaroslava Schuta, Zdena Luknára, Jána Snopka, Petra Oravca a Ivana Krajíčka, aby okorenili kabaretný program humoristickými scénkami a skečmi Dotazník, Slovenská paroplavebná spoločnosť, Mladosť – pochabosť, Na trhu a Rodinný denník.

Programom sprevádza osvedčená moderátorská dvojica Ivan Krajíček a Oldo Hlaváček. Na pomoc si prizvali svojich kolegov a kolegyne z hereckej branže: Magdu Pavelekovú, Zoru Kolínsku, Ivana Vojteka, Jána Kronera, Eduarda Bindasa a Dušana Tarageľa. Nechýbala ani režisérka Magda Grandtnerová. O dobrú náladu sa postarala populárna hudobná skupina Senzus, ktorá pôsobí na hudobnej scéne už 40 rokov a má na svojom konte 30 hudobných albumov. (anotace SRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)