Dům humoru (1960)

Jeden z dalších obchodních domů zkonstruoval Jiří Štuchal, zkolaudovala Ivana Piotraszková a vystavěl Ludvík Pompe. Hudba Evžen Klen. Texty písní Vladimír Rohlena. Hraje Kvinteto Ferdinanda Havlíka. Zvuk Vladimír Kovařík. Inspicie Eduard Kašpar. Zvukové efekty Radislav Nikodém. Záznam a střih Marie Kafková.

Dnes volná prohlídka suterénu: vtipy a humor. Prvního patra: humor a vtipy. Půdy: vtipy a humor. Sklepy nejsou ještě v provozu.

Provází Lubomír Lipský a Milan Mach. Účinkují Jiří Štuchal, Rudolf Deyl II, Jiří Sovák, Antonín Jedlička, František Miška, Erik Zámiš, Ljuba Skořepová, Artuš Kalous, Richard Záhorský, Vlasta Janoušková, Marie Štichová, Jiří Suk, Josef Fryč, Eduard Kašpar, Josefa Pechlátová, Antonín Klimeš, Karel Sedláček, Mirka Jedličková, Miroslav Šindler, Jiřina Cíchová a lidový vypravěč Vašek Mlýnek z Kuželova. Zpívají Rudolf Pellar, Ivo Gübel, Vlasta Průchová a Jan Hammer. Písně z repertoáru Divadla Semafor zpívá Miloš Kopecký a soubor Semaforu.

Natočeno 1960. Premiéra  1. 4. 1960 (Praha I – Praha III, 21:00 – 21:59 h.; 58 min.).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)