Ostře sledovaný Silvestr (1968)

Podstatná část slavného silvestrovského vysílání z časů, plných nadějí a dějinných zvratů. Jiří Štuchal a populární herci a humoristé kouzlili na konci roku 1968 úsměv na posmutnělých tvářích. Účinkují Vladimír Menšík, Jan Werich, Miroslav Horníček,  Jiří Štuchal, Felix Holzmann, František Budín, Bedřich Zelenka, Jaromír Vomáčka, Jiří Suchý, Jiří Šlitr a Semafor, Kabaret HOHE a další.

Natočeno 1968. Obnovená premiéra 31. 12. 2008 (ČRo Brno, 19:00 h.).

Lit.: {Ostrý, Jaromír}: Ostře sledovaný Silvestr. In web ČRo, prosinec 2008 (anotace). – Cit.: Český rozhlas Brno uvádí velkou reprízu po čtyřiceti letech! Vyslechnout můžete Ostře sledovaný Silvestr přesně tak, jak byl odvysílán na Silvestra roku 1968. V hlavní roli: Jiří Štuchal. Můžete se těšit na Vladimíra Menšíka, Jana Wericha, Miroslava Horníčka, Semafor, Kabaret HOHE a řadu dalších.

To nejlepší z českého humoru ve vysílání Českého rozhlasu Brno 31. 12. 2008 od 19.00 až do rána, v repríze na Nový rok dopoledne.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)