Moravský Silvestr 2012 (2012)

Připravili Marcela Vandrová, Michal Bureš, Zora Ježková a Dagmar Misařová. Hrají a zpívají Cimbálová muzika Technik, Horňácká cimbálová muzika Petra Mičky, A.M.Úlet a další. Dramaturgie a režie Michal Bureš.

Moderují Marcela Vandrová, Zora Ježková a Dagmar Misařová.

Společné vysílání Českého rozhlasu Brno, Olomouc a Ostrava. (119 min.)  Premiéra 31. 12. 2012 (ČRo Olomouc – Brno -  Ostrava, 15:01 h.).

Pozn.: Čím jiným uzavřít rok, ve kterém jsme poznávali chutě a vůně Moravy a Slezska, než řádně provoněným a hodně veselým Moravským Silvestrem 2012!  Moderátorky moravských stanic Českého rozhlasu Marcela Vandrová, Zora Ježková a Dagmar Misařová se sešly, aby se ohlédly za společnými přenosy letošního Moravského roku a také aby na sebe prozradily to, co jste ve vysílání neměli možnost slyšet, neb to rozhlasový mikrofon naštěstí nezachytil.  Vydejme se tedy společně do zákulisí vysílání o štramberských uších, loštických tvarůžcích, valašských frgálech, velkopavlovickém víně, jesenické zvěřině či hrubovrbeckých štrúdlech. Znít bude folklór i folk, šampaňské poteče proudem a vy se skvěle pobavíte, pokud si Český rozhlas Brno, Olomouc a Ostrava naladíte 31. prosince 2012 od 15 hodin. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)