Dialogy nad životem (1997-2002, 2010)

Dialogy nad zivotem (2010)Jiří Ješ. Výběr ze stejnojmenných pořadů, ve kterých rozhlasový kometátor, publicista a hudební činovník Jiří Ješ debatoval se svými hosty nad závažnými i méně závažnými tématy. Výběr a sestava Jiří Ješ a Jindra Jarošová.

Hovoří Jiří Ješ, Libor Pešek, Libor Pešek, Jindřich Feld, Jaroslav Tůma, Pavel Jurkovič, Radoslav Kvapil, Jiří Pilka, Jiří Hlaváč, Jiří Dohnal, Jan Novotný, Václav Snítil, Ilja Hurník, Ivan Štraus, Karel Janovický, Pavel Smetáček, Jiří Horák, Emma Kovárnová, Zuzana Růžičková a František Kovaříček.

Nahrávky Českého rozhlasu 2 Praha z let 1997-2002. Vydal Radioservis v roce 2010 (4 CD, CRO535-2, 77:27, 78:15, 76:47, 79:37).

Lit.: Pilát, Tomáš: Mozaika. Dialogy nad životem, které spolu vedli Jiří Ješ a jeho hosté, vycházejí na CD. In web ČRo 3 Vltava, 10. únor 2011 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Dialogy nad životem – tak se jmenoval cyklus pořadů, ve kterých rozhlasový kometátor, publicista a hudební činovník Jiří Ješ debatoval se svými hosty nad závažnými i méně závažnými tématy, pořady plné moudrosti a laskavého vyprávění.

Cyklus, který Český rozhlas vysílal na přelomu 90. let minulého století a století nového, vychází nyní na souboru čtyř CD. V rozhovoru s Tomášem Pilátem Jiří Ješ nejdříve pořad představuje a vzpomíná na jeho začátky.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)