Snehuliak (Sněhulák, 2014)

Snehuliak 2014Jo Nesbo. Audiokniha. Produkce Martin Pilař. Zvuk a střih Tomáš Gsöllhofer, Karel Heřman. Mastering Pavel Krch a Jiří Havrlík. Režie Michal Bureš.

Čte Martin Mňahončák.

Vydal Ikar ve spolupráci s OneHotBook v dubnu 2014 (2 CD mp3, 0014-2 831, 14 hod. 1 min.).

Pozn.: V Osle napadol prvý sneh. Jonas ráno vstane a zistí, že jeho matka zmizla. Ostane po nej jediná stopa – ružový šál, čo jej daroval na Vianoce. Má ho na krku snehuliak. Predošlú noc sa nečakane zjavil na dvore a jeho čierne oči hľadia priamo do domu. Prípad rieši inšpektor Harry Hole, ktorý nedávno dostal tajomný list s podpisom Snehuliak. Situácia sa ešte väčšmi zamotáva, keď Harry zistí, že tento model sa opakuje – za posledných desať rokov sa stratilo jedenásť žien, a to vždy presne v deň, keď napadol prvý sneh. Vyšetrovanie je pre Harryho o to zložitejšie, že sa týka jeho novej kolegyne, ale aj milovanej Rachel. Prípad Snehuliak ho privádza na pokraj šialenstva. Brilantne vykreslené postavy a gradujúce napätie sú zárukou napínavého príbehu, aký vie napísať len majster súčasných trilerov Jo Nesbo. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)