Doktor od jezera hrochů (2008)

Miloslav Švandrlík. Satirický román. Hudba Jaromír Klempíř. Úprava a režie František Špergr.

Účinkuje Bohumil Klepl.

Nahráno ve studiu “MI 91″ v červenci 2008. Vydal Popron Music v koprodukci s nakladatelstvím XYZ v roce 2008 (2 CD, 54989-2, 153 min.).

Pozn.: Příběh mladého pracovitého lékaře, kterého ambiciózní žena a tchyně se snaží doštvat k úspěchu. Obstarají mi zdánlivě lukrativní místo na stavbě v Africe. Zapomenou však, že jejich oběť je smolař, bázlivec a pesimista.
Jako audiokniha na 2CD nyní vychází v koprodukci vydavatelství Popron Music a nakladatelství XYZ. „Knížku do ucha“ na 2CD namluvil populární herec Bob Klepl, pro kterého je to audio premiéra. Jako interpret nahrávky dokazuje, že je mistrem slovní komiky, skvělým imitátorem a poutavým vypravěčem.
Pro roli smolařského a svérázného lékaře, který se zaplétá do nečekaných dobrodružství v Africe, ale i do sítě ženských intrik, nebylo lepší volby a Bohumil Klepl vdechnul nejen hlavnímu hrdinovi, ale i dalším mužským či ženským postavám originální hlasovou podobu.
(anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Hudba Jaromír Klempíř. Úprava a režie František Špergr.

Účinkuje Bohumil Klepl.

Nahráno ve studiu „MI 91″ v červenci 2008. Vydal Popron Music v koprodukci s nakladatelstvím XYZ v roce 2008 (2 CD, 54989-2, 153 min.).

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)