Letopisy Narnie 3 – Kůň a jeho chlapec (2014)

Kun a jeho chlapec 2014Clive Staples Lewis. Nezkrácená audiokniha ze série Letopisy Narnie.  Tvůrci nezjištěni.

Účinkuje Miroslav Táborský.

Natočeno v roce 2014. Vydal Fragment v roce 2014 (5 hod. 24 min.).

Obsah: 1. Jak se Šasta vydal do světa, 2. Dobrodružství na cestě, 3. U bran Tašbánu, 4. Šasta se setkává s Narniany, 5. Princ Korin, 6. Šasta mezi hrobkami, 7. Aravis v Tašbánu, 8. V tisrokově domě, 9. Přes poušť, 10. Poustevník z Jižních blat, 11. Nevítaný spolucestující, 12. Šasta v Narnii, 13. Bitva o Anvard, 14. Jak se Brí stal moudřejším koněm, 15. Rabadaš Směšný.

Pozn.: Ve třetím díle Letopisů Narnie, který se odehrává v takzvaném Zlatém věku, kdy na Cair Paravelu vládl nejvyšší vládce Petr se svými sourozenci, se setkáváme s mluvícím koněm Brím a jeho chlapcem Šastou, odtud název Kůň a jeho chlapec. Tito spolu tvoří zvláštní dvojici, která prchá z východního Kalormenu do magické (a nám už dobře známé) Narnie. Na své dlouhé cestě se setkají s urozenou Aravis a její mluvící klisnou Hvin, které jsou také na útěku. Společně pak prožijí mnohá dobrodružství… A poznají přitom lépe i sami sebe. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)