Letopisy Narnie 4 – Princ Kaspian (2014)

Princ Kaspian 2014Clive Staples Lewis. Nezkrácená audiokniha. Tvůrci nezjištěni.

Interpretuje Miroslav Táborský.

Natočeno v roce 2014. Vydal Fragment v roce 2014 (5 hod. 15 min.).

Obsah: 1. Ostrov, 2. Stará pokladnice, 3. Trpaslík, 4. Trpaslík vypráví o princi Kaspianovi, 5. Kaspianovo dobrodružství v horách, 6. Ti, kdo žili ve skrytu, 7. Stará Narnie v ohrožení, 8. Jak opustili ostrov, 9. Co viděla Lucie, 10. Návrat lva, 11. Lví řev, 12. Čarodějnictví a náhlá odplata, 13. Nejvyšší vládce se ujímá velení, 14. Jak měli všichni plné ruce práce, 15. Aslan udělá dveře ve vzduchu.

Pozn.: V dalším díle se setkáváme se starými známými Petrem, Zuzanou, Edmundem a Lucinkou. Ti v našem světě po svém neuvěřitelném dobrodružství se skříní prožili pouhý jeden rok, v Narnii však mezitím uběhly stovky let. Králové a královny se díky magii vracejí zpět na Cair Paravel, ale naleznou ho v troskách a nepoznávají ani Narnii, v níž se, zatímco byli pryč, zmocnili vlády bezcitní Telmařané, kteří mluvící zvířata (téměř) vyhubili a vše co bylo na Narnii krásné a kouzelné zničili… Nebo si to alespoň mysleli a doufali v to, dokud se přivoláni Zuzčiným kouzelným rohem neobjevili staří králové a královny Narnie a nespojili své síly s princem Kaspianem, který stejně jako oni touží starou Narnii obnovit. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)