Letopisy Narnie 6 – Stříbrná židle (2014)

Stribrna zidle 2014Clive Staples Lewis. Nezkrácená audiokniha. Tvůrci nezjištěni.

Čte Miroslav Táborský.
Natočeno v roce 2014. Vydal Fragment v roce 2014 (5 hod. 54 min.).

Obsah: 1. Za tělocvičnou, 2. Jill dostane úkol, 3. Král odplouvá, 4. Soví parlament, 5. Čvachetka, 6. Severní divočina, 7. Kopec podivných příkopů, 8. Dvůr v Harfangu, 9. Jak zjistili něco, co je dobré vědět, 10. Cesty bez slunce, 11. V temném hradu, 12. Královna podzemí, 13. Podzemí bez královny, 14. Dno světa, 15. Jill zmizela, 16. Napravování škod.

Obsah: V šestém dílu znovu přichází do Narnie Eustace Scrubb, jehož charakter, se vlivem předchozího dobrodružství v kouzelné zemi, značně vylepšil. A aby nebyl na hledání prince Riliana – dávno ztraceného syna svého přítele krále Kaspiana, sám, vezme si s sebou ze své (experimentální) internátní školy ještě spolužačku Pollovou. Během jejich putování, které je zavede až do Podzemí, se k nim připojí ještě svérázný, pesimistický bludička Čvachetka, který má v příběhu poměrně významnou úlohu. (nezkrácená audiokniha)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)