Letopisy Narnie 7 – Poslední bitva (2014)

Posledni bitva 2014Clive Staples Lewis. Nezkrácená audiokniha. Tvůrci nezjištěni.

Čte Miroslav Táborský.

Natočeno v roec 2014. Vydal Fragment v roce 2014 (4 hod. 53 min.).

Obsah: 1. U jezera Kotel, 2. Králova zbrklost, 3. Opičák v celé své slávě, 4. Co se té noci stalo, 5. Jak králi přišla pomoc, 6. Úspěšné noční dílo, 7. Převážně o trpaslících, 8. Zprávy, které přinesl orel, 9. Velké shromáždění na Stájovém kopci, 10. Kdo půjde do stáje?, 11. Události dostanou spád, 12. Za dveřmi stáje, 13. Jak se trpaslíci nechtěli nechat doběhnout, 14. Na Narnii padá noc, 15. Ještě výš a ještě dál, 16. Sbohem Zemi stínů.

Pozn.: Vrátí se právoplatný král Trilian (potomek Riliana) ještě někdy na svůj trůn? Budou na to, aby Narnie vyhrála svou poslední bitvu, stačit síly Eustace a Jill, kteří se zde náhle ocitají? Zasáhne pravý Aslan, aby opět zachránil Narnii, nebo se ho to, že zaslepení Narniané uctívají jeho napodobeninu jako modlu, dotkne natolik, že ji ponechá svému osudu? Na tyto i další otázky Vám odpoví, kdo jiný než Miroslav Táborský a to, že je jeho přednes vynikající snad již ani není třeba připomínat, protože v celých Letopisech Narnie podává naprosto skvělý výkon. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)