Kroniky Světakraje 3 – Zkáza létajícího města (2007)

Paul Stewart & Chris Riddell. Osud létajícího města visí na vlásku a jedině mladý pirátský kapitán Snítek to může zastavit.

Načetla Lenka Novotná.

Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé Karla Emanuela Macana v roce 2007 (1 CD mp3, MP3998, 8:43:40).

Pozn.: Pokud Prabouře zničí Svatý Frax, propadne Světakraj zkáze. Jen mladý pirátský kapitán Snítek ví, jak tomu zabránit. Dobrodružství neohroženého kapitána létajících pirátů Snítka zdaleka nejsou u konce. Spolu se statečnou posádkou se vydává do neprobádaných míst za Světakraj a pronikne až do samého srdce Prabouře. Setká se tam se svým ztraceným otcem a dozví se od něho tajemství, na němž závisí další osud Svatého Fraxu i celého Světa kraje. Při zániku bouře však mladý kapitán ztratí paměť i věrné létající piráty. Naštěstí získá oddaného přítele v nepraktickém, ale nesmírně sečtělém Kapulčíkovi. Vydejte se s ním po stopách zmizelých druhů do brlohů Dolního Města, na létající loď zrádného Hromobila Supatce a na Velký skřehulí trh s otroky uprostřed Hvozdu. Vzpomene si Snítek, co mu svěřil Mračný vlk? Osud létajícího města visí na vlásku!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)