Veselé mašinky – Pohádky z depa a kolejí 1 (2013)

Vesele masinky 2013Radek Adamec & Milan Zimmermann. Pohádky určeném všem malým i velkým obdivovatelům starých časů, parních mašinek a atmosféry na železnici. Autoři textů Radek Adamec (1, 5, 6) a Milan Zimmermann (2, 3, 4, 6). Hudba Zdeněk Vlč. Zvuk Jan Hála.

Vypráví Josef Somr.

Nahráno v dubnu 2013 ve studiu Bystrouška. Vydal GMP Groups v roce 2013 (1 CD, 78:57).

Pohádky: 1. Parní lokomotiva a ohnivý mužíček, 2. O vláčku, který se bál tunelů, 3. O zlobivé výhybce, 4. O líné závoře, 5. Jak se smutné mašince splnilo tajné přání, 6. Jak pan přednosta zachránil Vánoce.

Pozn.: Veselé mašinky – audiokniha obsahuje výběr pohádek, jejichž autorem je Radek Adamec a Milan Zimmermann. Tyto pohádky navazují na všeobecnou oblíbenost mašinek u dětí a jsou určeny všem malým i velkým obdivovatelům starých časů, parních mašinek a atmosféry na železnici. Pojďte společně s námi a parními mašinkami prožít jejich krásné a napínavé příběhy v podání neopakovatelného pohádkového výpravčího pana JOSEFA SOMRA. Pohádky kromě neopakovatelného přednesu pana Josefa Somra obsahují reálné zvuky parních mašinek, parních píšťal, a další zvuky zpracované ve filmovém studiu plus další překvapení. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)