Pohádky (2009)

obalNapsal Karel Čapek. Hudba Jamie Sims, hudební a zvuková režie Jiří Philipp.

Účinkují Lukáš Červenka, Miroslav Kudela, Vladimíra Krakovková, Jana Vochočová, Jiří Volkmer.

Natočeno 2009. Vydala Česká multimediální v roce 2009 (8 hod. 40 min.).

Pozn.: V doprovodu vynikajících českých herců se vydáte mezi vodníky, od poštovních skřítků zjistíte něco o listovním tajemství, zatančíte si se psími vílami, odhalíte, proč slepice nelétají a seznámíte se s galantním  loupežníkem Lotrandem. Pobavte se při poslechu originálních a nestárnoucích pohádek, které patří k největším klenotům české literatury.
Čeká na vás téměř 9 hodin hodnotné zábavy a poučení pro malé i velké. Tak na nic nečekejte a pojďte se bavit!  Karel Čapek byl významný český spisovatel, novinář, dramatik, filosof, překladatel a autor knih pro děti. Pohádky na tomto CD jsou výběrem z díla Devatero pohádek
. (anotace)

Obsah: Velká kočičí pohádka (2:17:55) – Pohádka psí (24:58) – Pohádka ptačí (18:25) – Pohádka vodnická (16:43) – Druhá loupežnická pohádka (33:12) – Velká policejní pohádka (40:28) – Pohádka pošťácká (40:00) – Velká pohádka doktorská (59:43).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)