Plavec (2019)

Audiokniha Plavec  - autor Joakim Zander   - interpret více herců Joakim Zander. Kompletní audiokniha – thriller o vině a zadostiučinění. Překlad Luisa Robovská.

Účinkují Jan Hájek a Ivana Milbachová.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka, Bookmedia, březen 2019 (MP3, celková délka 7 hodin 45 minut).

Série: Klara Walldéen #1

Pozn.: V osmdesátých letech 20. století zanechává americký agent svou právě narozenou dcerku napospas osudu a mizí. Od té doby záměrně vyhledává nebezpečí a adrenalin a snaží se na vše zapomenout. Jediná věc, která pro něj ještě něco znamená, je plavání.

O třicet let později se Klara Walldeenová, švédská právnička Evropské komise, dozvídá něco, co by věděl neměla, a ocitá se v obrovském nebezpečí. Spolu se svým bývalým přítelem, který se věnuje zkoumání válečných zločinů, prchá přes zimní Evropu a jediný, kdo jim může pomoci, je Plavec. Povede se mu to?

JOAKIM ZANDER
Jedna z nových hvězd švédské literární scény. Narodil se ve Stockholmu, žil v Sýrii, Izraeli nebo USA. Vystudoval právo a sám nyní pracuje jako právník pro Evropskou komisi. Thriller Plavec je jeho prvotinou. Druhým románem v sérii s postavou Klary Walldéen je Bratr.

JAN HÁJEK
Je český, především divadelní herec. Studoval na brněnské JAMU a v roce 2006 získal Cenu Thálie v kategorii Talent roku. Od té doby je členem činoherního soubor Národního divadla, ale hostuje i v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě.

IVANA MILBACHOVÁ
Výborná česká dabérka. V roce 2013 získala Cenu Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Prezidentské volby. Svůj hlas propůjčila Dr. Quinnové ve stejnojmenném seriálu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)