Ať se rozhodneš jakkoli (2020)

Audiokniha Ať se rozhodneš jakkoli  - autor Jakub Szamałek   - interpret Luboš Ondráček Jakub Szamałek. Kompletní audiokniha. Kyberthriller. Režie Ivo Martiník.

Čte Luboš Ondráček.

Natočeno 2020. Vydala Audiotéka a Host, červen 2020 (MP3, celková délka 14 hodin 12 minut).

Pozn.: Na jisté varšavské ulici dojde k dopravní nehodě, při níž zemře herec a moderátor oblíbeného pořadu pro děti Ryszard Buczek. Všechno ukazuje na to, že ztratil kontrolu nad vozidlem. Redaktorka bulvárního portálu Julita Wójcická je ale přesvědčená, že Buczekovi někdo s odchodem z tohoto světa pomohl. Nezkušená novinářka začne pátrat na vlastní pěst a brzy si uvědomí, že pravda o smrti oblíbeného moderátora je mnohem děsivější, než by si kdo dokázal představit.

Julita obdrží anonymní varování a s hrůzou zjišťuje, že ve světě řízeném moderními technologiemi nic není jako dřív. Zločinci pracují novými, dosud neznámými metodami, všechno je dovoleno a každý náš krok na síti lze dohledat…

JAKUB SZAMAŁEK
Jakub Szamałek (nar. 1986) pracuje v herní společnosti CD Projekt RED. Vystudoval archeologii v Oxfordu, doktorát z téhož oboru získal na univerzitě v Cambridge. Je producentem a spoluautorem scénáře hry Zaklínač III a autorem historické detektivní trilogie ze starověkých Athén. Jeho nejnovější román Ať se rozhodneš jakkoli (2018) byl nominován na Grand Prix Festivalu Kryminalna Warszawa 2019.

LUBOŠ ONDRÁČEK
Je český herec a dabér. Vystudoval JAMU a jeho první angažmá bylo v satirickém divadle Večerní Brno. Šest let působil v Divadle Petra Bezruče v Ostravě a na různých projektech spolupracoval i s televizním studiem ČT Ostrava. S ČT spolupracoval také na pořadu Toulavá kamera. Nyní se věnuje mimo jiné dabingové režii.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)