Pes je pes 1/10 (2021)

Audioshow pro obě strany vodítka. Režie Izabela Schenková. Dramaturgie a úprava textu Alice Taussiková. Mistr zvuku Bojan Bojič. Produkce Lucie Laňková. Šéfproducent Michal Sieczkowski.

Účinkují Marek Němec, Robert Zlocha a psi Olina a Theo.

Natočeno 2021 (studio Beloud Post Production Services). Vydala Audiotéka, květen 2021.

Pozn.: Říkává se, že co Čech, to muzikant. Ale v dnešní době spíš platí, že co Čech, to pejskař. Téměř každý pátý obyvatel České republiky je totiž majitelem psa. Ne vždy je ale soužití dvounožců se čtyřnožci ideální. Pes je prostě pes a proto, aby byl šťastný, spokojený a poslušný, potřebuje svoje.

Protože až tehdy může být spokojený i jeho majitel. A k tomu všemu by audioshow „Pes je pes!“ ráda přispěla.

V deseti dílech probere moderátor Marek Němec (herec Divadla v Dlouhé a hrdý majitel fenky Marly) se psím trenérem Robertem Zlochou (hrdý majitel psa Kiwiho) nejdůležitější témata, která se týkají výchovy, výcviku, soužití člověka se psem i mýtů, které ve světě pejskařů stále přežívají. Robert prozradí řadu vychytávek a triků a také poodhalí některá zákoutí psí duše. Těšit se můžete na osvětlení témat jako je pořízení si vhodného psa, jeho socializace, nácvik základních prvků poslušnosti,  jak na separační úzkost, zda psa trestat a jak se psem zvládnout třeba cestu do zahraničí.

A na to, zda si Marek s Robertem nevymýšlí nějaké člověčí nesmysly, bedlivě dohlížejí (a vehementně glosují) i dva chlupatí odborníci, voříšek Olina a hannoverský barvář Theo.
 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)