Nenávist (2021)

Audiokniha Nenávist  - autor Chris Carter   - interpret Jakub SaicChris Carter. Kompletní audiokniha. Z anglického originálu Hunting Evil (First published by Simon & Schuster, London, 2019) přeložila Jana Pacnerová  Režie Miloš Vrána.

Čte Jakub Saic.

Natočeno 2021. Vydala Audiotéka, Bookmedia, srpen 2021 (1 CD MP3, celková délka 13 hodin 4 minuty). Ukázka k poslechu zde.

Série: Robert Hunter #10

Pozn.: Poprvé se setkali jako spolubydlící na vysokoškolské koleji. Dva nejchytřejší mozky, co kdy promovaly z psychologie na Stanfordově univerzitě. Jako protivníci se znovu setkali ve virginském Quantiku. Robert Hunter se stal šéfem Útvaru ultranásilných zločinů Losangeleského policejního sboru. Lucien Folter se stal nejvýkonnějším a nejnebezpečnějším sériovým vrahem, s jakým se kdy FBI střetla.
Teď, po třech a půl letech věznění na samotce, se Lucienovi konečně podařilo dostat na svobodu. A zuří.

Tři a půl roku nemyslel Lucien na nic jiného než na pomstu. Ten, kdo nese odpovědnost za jeho uvěznění, musí pykat, musí trpět. Ten někdo je… Robert Hunter. A konečně přišel čas uskutečnit plán.
CHRIS CARTER
Ač zní jeho jméno typicky americky, Chris Carter je původem Ital narozený v Brazílii. Vystudoval psychologii a chování zločinců na Michiganské univerzitě a jako člen týmu soudní psychologie sám vyslýchal a studoval mnoho zločinců, včetně sériových a mnohonásobných vrahů, odsouzených k doživotním trestům. Než se pustil do kariéry spisovatele bestsellerových detektivek, asi deset let strávil jako kytarista v různých glamrockových skupinách v Los Angeles. Nyní žije v Londýně.

JAKUB SAIC
Narodil se v Praze a po studiu Taneční konzervatoře vystudoval herectví na DAMU. Během studií hostoval v Národním divadle, v Divadle Na Zábradlí a v Městských divadlech Pražských. Byl jedním z prvních členů Divadelního Spolku Kašpar, kde působil bezmála 10 let. Poté hostoval několik let v divadle Na Prádle. Účinkoval i v mnoha televizních pohádkách a inscenacích. V současné době se věnuje především dabingu a rozhlasové práci.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)