Dvanáct erotických jednohubek (2010)

Giovanni Boccaccio, Muhammad an-Naf-zavi, John Cleland, Gabriel de Riqueti, Karel Hynek Mácha, Wilhelmine Schröder-Devrientová, Alexander Nikolajevič Afanasjev, Oscar Wilde a jiní. Střih Tomáš Groulík. Dramaturg Fedor Bílý.

Účinkuje Fedor Bílý.

Natočeno 2010. Vydal web Audioknihy v roce 2010 (mp3 ke stažení).

Lit.: Audiobot: Tucet erotických jednohubek. In web Audioknihy.net, 21. 9. 2010 (článek). – Cit.:  Náš tým vydává svoji první audioknihu. Její jméno je „Tucet erotických jednohubek“ a doslova z ní srší smyslnost a vzrušení.

Pokud máte rádi knihy, ze kterých probleskuje jiskření a erotika, ale…
… neorientujete v tomto žánru?
… stydíte se takovéto knihy půjčovat či kupovat?
… přeci jenom raději posloucháte než čtete?
V tom případě pro Vás může být nová AUDIO-ANTOLOGIE jako ušitá na míru.

Naše audiokniha pro Vás může být jednak zdrojem inspirace, to pokud si budete nějakou zajímavou knihu s tímto tématem chtít pořídit, jednak zdrojem informací o jednotlivých titulech a autorech, ale také (jak alespoň doufáme) zdrojem pobavení. Krátké úryvky můžete poslouchat kdekoli – doma, v tramvaji, v autě, při práci…

Audiokniha nevznikla s prvoplánovým účelem šokovat a provokovat. Chceme jejím prostřednictvím spíše poskytnout náhled do jednoho specifického odvětví světové literatury. Erotika hrála důležitou roli v životech našich předků a tak tomu je do dnešní doby. Erotika dává vzniknout novým životům – tak proč kolem ní chodit po špičkách?

Co se týče formálních/technických náležitostí audioknihy – berte prosím v úvahu, že se jedná o naši (v podstatě amatérskou) nahrávku. Naším cílem bylo donést ji k uším co nejširšího publika, a to s co nejnižšími náklady. Tudíž jsme pro její vytváření neměli k dispozici žádný profesionální hardware ani software. Nahrávání proběhlo v prostorách přírodovědecké fakulty a střih jsme si obstarali sami. Všichni autoři jsou již déle než 70 let po smrti, tudíž jejich texty nepodléhají autorskému zákonu, a rovněž hudba, kterou jsme vybrali pro dokreslení atmosféry, je volně stažitelná z internetu pod licencí Creative Commons. Rovněž nahrávající (a konzultant obsahu v jedné osobě) s námi spolupracovat zdarma.

Na závěr chceme poděkovat pánům Alešovi Marečkovi a Markovi Stehlíkovi z Přírodovědecké fakulty za vypůjčení nahrávací místnosti a Tomášovi Groulíkovi za pomoc se střihem. Největší dík však patří Fedoru Bílému za pomoc s návrhy, za konzultace při výběru ukázek a za vlastní nahrávání, pro které nám propůjčil svůj hlas.

Musíme Vás však upozornit, že některé nahrávky jsou nabité erotikou, tudíž nejsou vhodné pro děti do 18 let.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Dobrý den,

chci se zeptat – dá se tato kniha ještě někde nějak sehnat?

Díky

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)