Proč bychom se netopili aneb Vodácký průvodce pro Ofélii (2010)

Zdeněk Šmíd. Úprava a režie Jitka Škápíková. Zvuk, střih a mastering Martin Kusák.

Čte David Novotný.

Natočeno ve studiu ADK Praha, srpen 2010. Vydalo nakladatelství XYZ v roce 2010 (3 CD; XYZ 002, celkem 3 hod. 52 min.).

Obsah: CD 1 – 1. Rukověť vodákova, 2. O potížích nováčků, 3. O hrůzách noční jízdy, 4. Volej, 5. O putování červené žebrovky; CD 21. O únosu žíznivých plavců, 2. Pohádka pro Ofélii, 3. O Richardově sběratelské vášni, 4. Poplujem spolu, 5. O vzpouře vzpurných háků; CD 3 – 1. Lektvar z orientálních bylin, 2. Táborák, 3. O zrůdných šlajsnách, 4. O šamanovi a jeho Betynách, 5. Pádlo budiž pochváleno. -

Pozn.: Audioverze nesmírně populární knihy Zdeňka Šmída, zasvěcené vodě a jejím nejvěrnějším ctitelům – vodákům. Autor vypráví o záludnostech i krásách vodáckého sportu, seznamuje čtenáře i posluchače s úskalími dvou nejfrekventovanějších českých řek Lužnice a Sázavy a s neodolatelným humorem líčí zážitky sehrané party ostřílených mořských vlků. Audiokniha je určena širokému okruhu posluchačů, všem, kteří mají rádi přírodu, romantiku, legraci a dobrou partu. Tomu všemu napomáhá i kongeniální interpretace Davida Novotného. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)