Pohádky taťky Šmouly (1993)

Námět, scénář Jiří Šrámek, Tomáš Vondrovic. Hudba Karel Vágner. Zpívají Jitka Molavcová, Petra Janů, Michal David, Stanislav Hložek. Režie Jiří Šrámek a Tomáš Vondrovic.

Osoby a obsaszení: vypravěč, taťka Šmoula (Vlastimil Brodský), Kutil (Ladislav Trojan), Básník (Jiří Prager), Šmoulinka (Jitka Molavcová), Silák (Zdeněk Hess), Lenoch (Jan Řeřicha), Koumák (Josef Dvořák), Mlsoun (Petr Oliva), Stopař (Inka Šecová), Malíř (Miroslav Středa), Šprýmař (Stanislav Fišer), Mrzout (Jaroslav Kaňkovský), Šmudlík (Václav Vydra III.), Gargamel (Viktor Maurer), Azrael (Daniela Bartáková), Nitka (Michal Pavlata).

Vydal Multisonic v roce 1993 (1 CD, 31 0157-2 811, 1 MC, 31 0157-4 811).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

zdravim, chtel bych se zeptat jestli by tohle nemel nekdo na cd nebo v mp3, kdyztak napiste na mail, byl bych velice vdecny, dekuji patrik junek.

zdravim, chtel bych se zeptat jestli by tohle nemel nekdo na cd nebo v mp3, kdyztak napiste na mail, byl bych velice vdecny, dekuji patrik junek. patrikjunek@centrum.cz

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)