Magor dětem (2012)

přední strana obaluIvan Martin Jirous. Audiokniha nejen pro nevidomé. Hudební spolupráce Jindřich Čížek. Zvuk Miloš Kot. Ilustrace Marta Jirousová Veselá. Grafika Jirka Dvořák. Režie Michal Hába.

Účinkují Sofia Adamová, Markéta Dvořáková, Barbora Kubátová, Michal Hába.

Natočeno ve zvukovém studiu DAMU v roce 2012. Vydává Tympanum ve spolupráci s DAMU a projektem 02 Think Big v roce 2012. Další informace zde. K volnému stažení zde.

Pozn.: Hlavním cílem projektu Magor všem je vytvoření audioknihy, která je určena všem, ale předvším sociálně a fyzicky znevýhodněným dětěm a dospívajícím. Výchozím textem je kniha Magor dětem, pohádky, které psal I. M. Jirous ve vězení pro své děti. Chceme tuto knihu ,která je zásadním dílem české literatury, umožnit „číst“ i těm, kteří by jinak neměli šanci ji skutečně přečíst. Vytvořenou audio-knihu chceme bezplatně darovat vybraným neziskovým organizacím, dětským domovům a sociálním zařízením. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Díky moc!

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)