Lepší role už nedostaneme (2000)

Miroslav Holub.

Účinkují Vladimír Merta, Miroslav Kovářík, Radek Bláha, Jana Štvrtecká a Regina Břeclav.

Vydalo Carpe diem, 2000 (1 CD, ISBN CD 003-2; 66 min.) jako přílohu stejnojmenné knihy v Edici klubové poezie.

Pozn.: Výbor z poezie světově známého básníka doplněný CD, na němž Holubovu poezii interpretují v poetické koláži recitátoři Miroslav Kovářík a Radek Bláha, písničkář Vladimír Merta, herečka Národního divadla v Brně Jana Štvrtecká a divadlo poezie Regina Břeclav. Výjimečný projekt s výjimečnou grafikou, informacemi a unikátními fotografiemi.

Obsah: 1. Podzimní autobus – 2. V.Merta: Jatky – 3. Regina Břeclav: Váha – 4. J.Štvrtecká: Divadélko feriálních  osad(počátky pimprlového divadla) – 5. V.Merta: Mistrovo učení – 6. J.Štvrtecká: Kašpárkův sen 1/Stručná úvaha o kočkách…/ – 7. J.Štvrtecká: Interferon – 8. Regina: Stručná úvaha o přesnosti – 9. V.Merta: Cokoli o Bohu – 10. M.Kovářík: Stručná úvaha o stařence s vozíkem – 11. M.Kovářík: Stručná úvaha o Honzovi – 12. Regina: Stručná úvaha o slunci – 13. Stručná úvaha o plotu – 14. V.Merta: Ganeša – 15. M.Kovářík: Stručná úvaha o zabíjení  kaprů/Kašpárkův sen 2 -  16. M.Kovářík: Stručná úvaha o smíchu -  17. M.Kovářík: Stručná úvaha o potopě -  18. V.Merta: Vesmír myši -  19. M.Kovářík: Stručná úvaha o zkumavkách -  20. M.Kovářík: Rekviem -  21. Regina: Rozhovor s básníkem -  22. M.Holub: Z interview s Miroslavem Holubem -  23. Š.Zapletalová: Faust -  24. J.Štvrtecká: Příběh Fausta -  25. Regina: Jak jsme hráli epos o Gilgamešovi1/Kašpárkův sen 3 -  26. V.Merta: Mistrovské dílo -  27. J.Štvrtecká: Kašpárkův sen 4 -  28. M.Kovářík: Stručná úvaha o mapách -  29. J.Štvrtecká: Scéna s hudci/Spěch.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)